ADANA / SEYHAN - Atatürk İlkokulu

Mrt

“Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Yolculuğu” konulu resmî ilkokullar arası resim yarışması sonuçlandı.

Okulumuz öğrencilerinin yapmış oldukları resimler 20/03/2024 tarihinde komisyon tarafından incelenmiş ve ilk üçe giren öğrencilerimiz belirlenmiştir.Öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

1. TAHA GÖRKEM YASDIMAN (4-A)

2.TUBA TOR (3-B)

3.EYLÜL ECEM DURAN (3-F)

Tüm resimler okulumuz panosunda sergilenecektir.

Mrt

Sağlık Bakanlığı tarafından Kasım 2011 yılından bu yana “Türkiye Aşırı Tuz Tüketiminin Azaltılması Programı” yürütülmektedir. Söz konusu program kapsamında fazla tuz tüketiminin sağlık üzerine olumsuz etkilerine yönelik kamuda farkındalık oluşturulması ve bilgilendirme yapılması, aşırı tuz tüketiminin azaltılması amacıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Tuza Dikkat Haftası” etkinlikleri yapılmaktadır.

"Coding Activity"isimli e Twinning projemiz başladı.

Kas

Türkiye'de "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." kuralını devlet yönetimine yerleştiren ve demokrasiyi taçlandıran Cumhuriyetin ilanının üzerinden

100 yıl geçti.

"Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir."

M.Kemal ATATÜRK